Uitvoering

Zonder grenzen, gecreëerd vanuit mijn hart en met de beste materialen, probeer ik mijn sculpturen te laten spreken. Zij vertellen het verhaal. Mogelijk heb jij een eigen wens voor een beeld met deze realistische uitstraling. In mijn werken ben ik altijd op zoek naar sensualiteit, kracht en kwetsbaarheid. Mijn beelden vertellen een uniek verhaal en hierin kun jij zelf de hoofdrol spelen. 

Misschien heb je een concreet idee of ben je op zoek naar een uniek sculptuur. Ik denk graag met je mee. Mijn werken onderscheiden zich in drie verschillende uitvoeringen.

  • Kunstwerk in opdracht

  • Limited edition

  • Exclusief werk

Welke uitvoering het beste bij je past? Dat is aan jou. Ik help je op deze pagina graag op weg met meer uitleg over de verschillende uitvoeringen.

Kunstwerk in opdracht

Jij hebt vast bepaalde gedachten bij een sculpuur van jezelf. Het kan ook zeker gedachten bij je oproepen. Ik hoor regelmatig "nou, zo ijdel hoef ik niet te zijn hoor" of "waarom zou je dat doen?".... Goede vraag, waarom zou je dat doen? Heb je daar weleens over nagedacht? We oordelen heel snel, maar waarom zijn we zo streng voor elkaar en voor onszelf? Een sculptuur van jezelf is één heel groot cadeau. Een cadeau van kracht en acceptatie.

Ik merk dat er vrouwen (en mannen) in alle vormen en met verschillende gedachten en behoeften een aanvraag doen. Vrouwen die in de kracht van hun leven staan en dat willen vorm geven. Mannen die hun fitte lichaam en harde werk willen vereeuwigen in beeld. Vrouwen die op zoek zijn naar een uniek stuk waarin hun sensualiteit en vrouwelijkheid tot uiting mag komen. Maar ook mannen en vrouwen die in een transitie zitten, een borst verliezen door borstkanker of een andere persoonlijke operatie. Daarin kun je naar jezelf op zoek zijn, mag je je aantrekkelijk en begeerd voelen? Mag jij je eigen lichaam vereeuwigen dat je zoveel geluk en of verdriet heeft gebracht? 

Hoe zou jij eruit willen zien?

Ik werk in opdracht aan jouw persoonlijke sculptuur. Samen ontwerpen we jouw kunstwerk en daarin probeer ik altijd het beste in jou naar boven te halen. Ik help je graag in deze zoektocht. Het is een bijzonder proces om op zoek te gaan naar je eigen schoonheid en een eer dat ik jou daarin mag vereeuwigen. Voel je veilig en voel je vrij. Juist dan ontstaan de mooiste creaties.

Ontwerp

Wil jij een eigen sculptuur en dat met mij ontwerpen? Neem dan gerust contact op. In een aantal uren kunnen we al grootse stappen maken van ontwerp naar compositie en een eerste creatie. De basis ligt hierin vaak in het vervaardigen van een lichaamsafgietsel. Ik leg je graag uit wat je kunt verwachten. In meer veilige handen kun je niet zijn.

Vervaardigen en oplevering

Na al jouw inbreng kan ik gemiddeld 2 tot 3 maanden nodig hebben om jouw unieke scuptuur te voltooien. In een persoonlijke onthullingssessie vindt de overdracht plaats van jouw persoonlijke kunstwerk. Echter verzend ik ook wereldwijd binnen 4 weken als de wens daar is.

Wil je een kunstwerk in opdracht geven, maar dit doen met een model, dan kijken we samen naar welke specifieke kenmerken je bij het model op zoek bent. Ik heb zelf een groot bestand met geweldige modellen tot mijn beschikking.

Limited Edition

Ik creëer ook kunstwerken die ik in een gelimiteerde serie vervaardig. Het gaat hierbij om gesigneerde reproducties van mijn kunstwerken in een kleine oplage.

De kunstwerken uit de gelimiteerde serie zijn met passie gecreëerd voor de kenner en liefhebber. Ieder sculptuur is gecreëerd met verschillende materialen en met uiteenlopende technieken, maar altijd met dezelfde elegantie en stijl. Kunstwerken uit de gelimiteerde serie zijn altijd authentiek en komen met een bijbehorend certificaat. Tevens zijn ze persoonlijk gesigneerd.

Laat in het contactformulier weten of ik je interesse hebt in een limited edition of op de hoogte wilt blijven van mijn nieuwe werk. 

Exclusief Werk

Deze "one of a kind" sculpturen zijn vervaardigd met verbeelding en gevoel. De thema's kracht, sensualitteit, begeerte, kwetsbaarheid en innerlijke berusting zijn steeds terug te vinden in mijn exclusieve werken. Het gaat hierbij om gesigneerde exclusieve kunstwerken die een waardige aanvulling zijn op ieder kunstcollectie.

Ieder exclusief kunstwerk is een uniek statement piece en is gecreëerd met de beste materialen en met uiteenlopende technieken. Ieder beeld heeft altijd dezelfde elegantie en stijl. Een exclusief beeld is altijd authentiek en komt met een bijbehorend certificaat. Tevens zijn ze persoonlijk gesigneerd.

Laat in het contactformulier weten of  je interesse hebt in een Exclusief "one of a kind" kunstwerk en of ik je de hoogte mag houden van mijn nieuwe werk. 

 

 

Een uniek sculptuur voor jou omdat 

•    Je een uniek idee hebt dat je wil laten uitvoeren.
•    Je een bijzonder moment wil vastleggen, bijvoorbeeld een zwangerschap.
•    Je jouw ongeschonden lichaam wil vereeuwigen, bijv. voor je borstamputatie
•    Je een kunstwerk zoekt, passend voor jouw eigen interieur.
•    Je een bijzonder persoon wil verrassen.
•    Je een statement wil maken.
•    Je met een model (mogelijk uit ons bestand) een uniek interieur sculptuur wilt laten vervaardigen.
•    Je weet dat een beeld van Petra Flach een prachtige aanvulling is voor je kunstcollectie.
•    Je een beeld zoekt dat exclusiviteit uitstraalt met een "eigen" karakter.
•    Je geraakt of verliefd bent door de uitstraling van de unieke beelden op deze website.
 

Petra Flach Bodycasting

Fotoimpressie

Contact

Neem gerust contact op als je geïnteresseerd bent in een kunstwerk in opdracht, een limited edition of een exclusief werk van mijn hand.

Heb je een speciale wens of een bijzonder verzoek, ik denk graag met je mee.

Tot snel! Liefs, Petra

 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
:

Burgemeester Le Coultrestraat 3  •  2411 EP  •  Bodegraven-Reeuwijk
Tel: 0172 - 74 89 28  •  Email: info@petraflach.com

Burgemeester Le Coultrestraat 3
2411 EP  •  Bodegraven-Reeuwijk
Tel: 0172 - 74 89 28
Email: info@petraflach.com

© 2020 - 2022 Petra Flach | Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf